Молитва

Svyatoslav Synyavsky
коли я ховаюся в теплій нірці напівзабутих казок
від протягів покинутого Міста
я знаю, що Ти є... там, в затишній Тоскані,
в Лукка, Сієні чи Кьюзі...
і мені стає тепло
як від келиха кьянті...
я смакую ним, я п'ю його маленькими ковточками
я згадую твої запахи...парфумів...шкіри...кардиґану
я згадую твою посмішку...вуста...очі...кучерики на шиї...
і цього досить щоб знову відчути сенс буття...
нині і прісно...во віки віків...
Амінь!