Повiтря, наповнене сонцем, тремтить

Ицхак Скородинский
Люблю, когда на деревах. Огонь зеленый шевелится.
С.А.Есенин
               
Ось! Як спалахне це…
Зелене полум'я,
з землі на дерева вискакуючи,
 А вітер все зліше і зліше...
Цей світ
розпікає!
І ось,
над протяжністю сонних полів
неспішно
молекули
зграй 
у непам’ять
…зникають.
Розсипавшись, птахи сідають на луг,
кричать, що є жару. 
- Удома! удома!
Ось  він, наш лісок, аж, до болю знайомий.
... В повітрі, наповненим вітром, тремтить.

І цей, розперізаний трактором круг.
І той,
що назавжди в  фуфаєчці старій,
про що він,задумливий знову,  сидить?!
А час вже нестерпно спікається скваром! 
Ї-ї-ї …
Повітря, наповнене сонцем, тремтить.