***

Диамондра Грузиночка
sunTqvas vikrav da ise vusmen shens gulis cemas,
da Cemi gulic nelnela iwyebs mis riTmSi peTqvas..
rodesac vxedav me Sen lurj Tvalebs cremliT amRvreuls,
Cemi Tvalebic iwyeben maSin zRvasaviT Relvas...
  roca ki gZinavs angelozebi zed dagyureben,
  Sen xom TviTonve Cemo patarav angelozs gavxar.
  Cem mfarvelebsac gadmogabareb me ar mWirdeba..
  isic meyopa rom angelozad Sen erTi myavxar...