Просто така

Асен Стефанов
Случайно те срещнах в парка.
Ти беше сама!
Душата ми се пробуди
като пролетта.
Изведнаж те видях  обкръжена
от много цветя,
свежи,колоритни,ароматни-
цяла леха!
Но защо стоиш там-настрана?
Ела,при мене ела!
Няма да те сбъркам с някое цвете!
Не се страхувай,ела!
В теб е събрана красотата
на всички цветя от света.
Постой за малко в тази леха,
сред чудни цветя!
Искам да те погледам и се порадвам.
Просто така...



Илллюстрация...художник Сули Сеферов