Боже, забери мене з собою..

Валерий Червоненко
Боже, забери мене з собою,
Світ цей залишивши у журбі.
В спалахах величності і болю
Я навіки відданий тобі.

Боже, забери мене з собою
І настане спокій у душі
Тих людей, що плакали за мною,
Боже, збережи їх і спаси.

Боже, забери мене з собою,
Зраду, зло і щирість, і добро, -
Все, що ми накоїли з тобою
Забери, щоб щезло й не було.