Перлина

Елена Парик
Душа мов мушля, в ній перлиной полоненой 
Живе кохання, що я потай від усіх
Ще пещу іноді…хоч в вирії будденном
Вона загрузла в трясовині злих утіх

Прикмета у ловців перлин давно відома
У мушлі ідеальній не знайти на жаль
Нічого… Тільки біль, страждання, стогін, втома
Відкриють таємниці давній цій скрижаль


А щоб добити скарб потрібно знову душу
Убити, розірвати на шматки й тоді
Засяє сонце, що зігріє навіть в стужу-
Моє кохання, що даровано тобі.

16.09.09