Кристина Орбакайте - Спичка. Fate of mine. English

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=GsF2lt8yE1Q
http://www.youtube.com/watch?v=qyTn04983YY

Shivering I’m sensing right across my back.
You have come in night dreams always in a black.

It’s not love but rather custom
In a standard stellar cluster
That succession vaguely outlines.
It’s like the black holes’ signs.
It’s like foliage that is falling
Which is used to be so flawless
Right in front of our weary eyes.

I’ll pick up old letters, look what’s in the past,
Check the lines for brightness and retained contrast.

It’s not love but rather custom
In a mainstream stellar cluster
That succession vaguely outlines.
It’s like the black holes’ signs.
It’s like foliage that is falling
Which is used to be so folic
And we say goodby to it with sighs.

You will not be ever fate of mine at all.
Life has made me clever when it took its toll.


;Спичка

Вновь бегут мурашки по моей спине,
Почему-то снова ты приснился мне.

Догорает быстро спичка,
Не любовь, а так, привычка,
Очертаний смутных череда,
Как тёмная вода.
Как осенний лист упавший
И замёрзший, и уставший
Потерялся где-то навсегда.

Я достану письма, оглянусь назад
И прочту четыре строчки наугад.

Догорает быстро спичка,
Не любовь, а так, привычка,
Очертаний смутных череда,
Как тёмная вода.
Как осенний лист упавший
И замёрзший, и уставший
Потерялся где-то навсегда.

Навсегда, навсегда, навсегда.

Никогда не стану я твоей судьбой,
Но всегда останусь я сама собой.

Догорает быстро спичка,
Не любовь, а так, привычка,
Очертаний смутных череда,
Как тёмная вода.
Как осенний лист упавший
И замёрзший, и уставший
Потерялся где-то навсегда.
Навсегда, навсегда.