Когато

Асен Стефанов
Когато почувстваш нужда от ласка,
спомни си веднага за мен.
Ще дойда при теб, но не с пушка и каска,
а като верен и възторжен твой фен.

Когато почувстваш нужда от нежност,
за мен се сети пак!
Ще дойда веднага по спешност,
ще дойда, и  то как!

Когато напълниш очите със сълзи,
на мене се обади само!
Ще дойда много бързо
и ще сложа под главата ти моето рамо.




Иллюстрация...художник Росица Кожухарова