Кэт

Татьяна Керстен
               
______________$$___________________$$____________
______________$$$____________________$$___________
__$______$$$$$$$$$$___________________$$__________
__$$__$$$$$$$$$$$$$$___________________$$_________
__$$$$$$$$$$$$$$$$$$____________________$$________
___$$$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$______$$_______
___$$$$$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$____$$_______
____$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$_______
_______$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$_______
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$________
____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________
_____________$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$__________
______________$$$$$$$_____________$$$$$$$_________
_______________$$$$$_______________$$$$$$_________
________________$$$$________________$$$$$_________
________________$$$$_________________$$$$_________