Владимир Туков Ева Яблокова Квакушечка

Яблокова Ева
           КВАКУШЕЧКА

        Песня для детей

«Ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква!» -
Квакает лягушечка.
«Ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква!»
Звонкая квакушечка!
И вокруг неё кувшинки.
«Ква, ква, ква, ква, ква!»
А в воде ныряют рыбки.
«Ква, ква, ква, ква, ква!»


«Ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква!»
Светит с неба солнышко!
«Ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква, ква!»
Греет речки донышко.
Улыбается квакушка.
«Ква, ква, ква, ква, ква!»
В воду прыгает лягушка.
«Ква, ква, ква, ква, ква!»


КРАКАВКА

«Ква(8) !» -
Квакає все кракавка .
«Ква(8) !»
 Та й ворушить лапками .
 В вир росте латаття  глибко !
«Ква(8) !»
У воді пірнають рибки .
«Ква(8) !»

«Ква(8) !»
Сяє з неба сонечко !
«Ква(8) !»
Добре гріє озеро .
Усміхається привітно .
«Ква(8) !»
 Колихаються все хвилі .   
«Ква(8) !»


( http://www.nord-w.ru/napravl/estet/ssp/1.htm
Нотный сборник 2 )