Мой Рыгор

Сэкс-Правадник Сульфер
Белавежская пушча!
Родзина зуброу и барсукоу..
тады зусим дурны
я не насиу наскоу...

на запах мой сарамливы
выбежау з пушчы зверь
жопа Рыгора самога!
хочаш верь ци ня верь!

и я патрогау
маленькую жопку Рыгора!
кали ён да мяне прыскакау,
и я трахау его бяз стонау...
и ен жопкай пакорна махау...

о мой сябр маленьки Рыгорык!
тянуу ручки поуны гауна!
а я ведау што гэта...
не гауно, а душа была!!

Я без тябе не пярдзеу бы...
без тябе не срау бы я!
я тольки ведаю:
ты дадау у маёй жызни гауна!

ци ты пукнешь
ци серну я
мы с табою
зауседы
друзья!...
яки ты..
таки и я..
жопные жопна друзья...

...Я стау жопай дауно...
у маих жылах цяке
гауно...