Снежная легенда

Сэкс-Правадник Сульфер
Сняжэнне, жопнае кружэнне
паведае цябе легенду адраджэння
зъяулення снега и пярджэння
салодка-смачнага жапнянага пячэння

Жыла на свеце жопа тая
якая сраць не умела, вось такая
Але яна хацела, так хацела
што па начам цихонька бздела и пярдзела

И так малилася, каб навучыли яе сраци
што услыхала у Раю Жопа-Маци
и агнцы узнясли жопцУ на неба
адзели на яе вянец из хлеба

И стала жопка сраци калам
але бялеса-белым, не гауняным
И так пайшоу у мире первы снег
какашки белыя на улицах усех

И дзеци робять з них сняжки!
сасуць сасуляк камячки
А жопа гаунападам, белым, едким, у пенку
паздравить з Новым Годам Ганначку С****нку!