Плаванне

Сэкс-Правадник Сульфер
Неверагодна было мне
кали яна гарэла у вагне
Чаго хацела гэта жопа
Не ведау тут нихто, нидзе

Гдзета мне сказку рассказали
што яе знайшли у падвале
на ёю крысы прабягали
сцули ванючыя цякли
и усе бягли, бягли, бягли

Адна дзяучына мне сказала,
што у падвал спускалась той
што бескультурны люд нагой
размазау жопицу па сценцы

ды так размазау жопу тую
што я цяпер ажно шкадую
убачыв жопицу любую
у будни час

Мне было жалка яе крыху
але мае сазнанне
сказала мне
што трэба йсти у плавАнне

па сточным трубам я бяжау
пярдзеу ледзь чутна и рыгау
и тольки жопу падцирау..
сваей бумажнаю рукой...

якое ж тады было врэмя!
людзи варыли варэнне
яно ваняла и пярдзела
и рдзела, рдзела, рдзела
рдзела

катлеты были са свиннёй
и з хрэнам падавалися
вось што мы жрали...

и цяпер хачу табе сказать
што чалавек увесь не звер
а тольки яго часть... паверь!