Признание гея

Сэкс-Правадник Сульфер
Скажы мне - да - и я прыду
скажы мне - да - зраблю што хочаш
скажы мне - да! - и я хачу!
хачу цябе и днем и ноччу

Я цэлы дзень так марыу аб табе
я так драчыу усердна
я так стагнау бяздушна
я так хацеу цябе
но ты сказала - НЕ!

И словы гэтыя, той тон, яны...
яны мне так напамянали...
напаминали аб табе
и я не змог з табою сауладать

и я не змог, не змог табе сказать
што мне любоу твая нужна
и ласка и апёка и твае ноги
для меня... так хочэцца, но строга...

но строгая, халодная ты стала
нияких чувств, любви, у цябе няма душы
але и ты жыви, жыви хаця бы для мяне
и для маих уцех, для тога сэкса
якога у нас таки и нет

И из-за гэтага я чорствы стау
и стау ябаць сабак, личынак и казлоу
и гусениц я ёб, як дзядька ****абол
мой родзич, кстаци, хачу сказаць я,
таки быу дзядька бляць, ябаць капаць

я и яго зъябау, устракау, унасилавАу
я яго ёб пакуль хапала силы
но як тольки я стау чувствавать
што яго член урызаецца у маю плоть
мне стала больна очэнь
и ничым я сабе не мог памоч

но тут падумау я,
а што кали замест дзядьки
прэдстаулю, што ён - гэта яна
ведь так ебацца будзе мне намнога веселей

и так зрабиу - заместа дзядзьки
у мяне цяпер - яна
и жорстки сэкс мы з ею творым
я абканчау бляць ужо все шторы

са мной такое першы раз
и канчануу я дзядзке у глаз!
блять лучшэ б я зъябауся
лучшэ б мой конч яму у вачы не пападауся
ён так разгневауся
ен так абматюгауся
ведь у ва усим жыцци ен так николи не уканчауся!

и раптам нешта з им зрабилася
яго душа уся перэкасилася
и поняу я тут страшную хваробу
што ён загинуу ад маёй канчы
што ён загинуу ад маёй канчашки
щто у мяне аж лопнули усе чашки

О, бедны дзядька я ж любиу цябе
о, бедны дзядька як ты быу мне дораг
и я сказау сабе,
прызнау я тое, што я гамафилЕ

А штоб панятна усим стала
я гей и я люблю аналы
Люблю их пальцем калупаць
и языком лизаць
и сперму ротам сабирать
и трахаць мальчыкау, апять..!

Апять мне тое гора
я не любиу яе
но я хацеу з ёй сэкса
але яна мне не давала
и у шутку мне яна сказала:
"Кали у цябе са мной не палучаецца
папробуй з мальчыкам канчать - авось сканчаецца!

и з гэтых слоу я палажыу на них усех глаз
люблю я мальчыкау
я пидарас
и ничаго падзелать я з сабою не магу
ведь я люблю их, я мальчыкау люблю

и так жыву па свете я
и нету мне спасениЯ
но ничаго, я не грущу
бо знаю точна, што пидары таксама людзи
якия тольки мальчыкау тых любять