Платтячко

Иван Тукарев
 
   ПЛАТТЯЧКО
               
В червоний горошок платтячко біле
Ледь – ледь вітерець розвівав.
Ти поглядала на мене несміло,
А я біля тебе стояв.

Я любувався твоєю красою,
Щось тихо тобі говорив.
Верби схилились рядком над водою,
І місяць яскраво світив…
   
Роки чередою стрімко пробігли,
І все – таки в цьому щось є.
В червоний горошок платтячко біле   
Спокою мені не дає.