Мэк шылалы сы рат бари...

Исроэл Некрасов
***

Мэк шылалы сы рат бари,
Балвал и джял брышынд.
Ангил хачёла ягори,
Дужакирэл скаминд.

Ужэ кхино сы уклисто,
Но грай на упэрэл.
Ангил, саро явэл мишто,
Тэ дэл бахт о Дэвэл.