от

Тринадцатьтринад
виднэсыть видносыны
на видноснэ видаллэння
                видбудэться видвэрта
                видмова видшукувать
                видповидаты
                видгадуваты
                видхиляты
видлякувать
видчуваты видсутнисть видчайдушного видчаю
видганяты
                видводыты
                видкыдаты
                видштовхувать
                видзвукы
                видгомин
                видчуття
видображення

видбыватыся вид
видрикатысь видтоди
у видлунни видроджэння видбуваты видъемным
видокрэмлэнно
виданно
видчайдушно
видвэрто
видкрыття виддаваты
видцвитать
видбыраты
видигриваты видвагу
видвидувать видали
видвэртаты видъiзды
видломатыся вид

видряджэння у видроджэння
                у видсутнисть видпустка
видзнака видлыгы
                видчыняе видхид

видступ
             :(видчынэно видомство
                видозва –: «видмина»
                «видныни»
                «видрыжка»
                «видро»
                видповидни виддилэння –: «видповиднэ виддилэння»
                «видповидь»
                «видсич»
                «видкош»
                «на видриз»;)

видчуття видсутности
видчуття видсутности
видчуття видсутности
видчуття…


З.Ы.: видразу видрэдакуваты
          видбий!