Людмила Могылдя. Музыка

Глеб Ходорковский
    

     тут музыка не играет
     а стены лечат
     - только стены
     для тех кто знает
     утром будут петь
     ласточкам со стрижами
     а вечером забавляться
     федюка
     музыкостихами
     зелёными
     южными
     чернозёмными
     взаимно-
     всеобъемными
     снова
     краснозелёнобелыми
     отгранёнными
     отнынемоими.
    
         * * *

тут музика не грає
а стіни лікують
- лише стіни
для тих хто знає
зранку співати будуть
ластівки зі стрижами
ввечері бавитись
федюка
музиковіршами –
зеленими
південними
чорноземими
відверто-
всеємними
знову –
зеленочервонобілими
виґраненими
віднинімоїми