Я забув як тебе звати...

Евгений Балабан
Я забув як тебе звати,
я забув хто ти взагалі
ти привид, чи може примара,
що мені з'явилась у сні

кричи- і може почують
біжи- і може побачать
не згадуй ім'я свого бога всує
він тебе хоч як не пробачить

а мені дозволь бути першим
хто тебе проігнорує
все закінчиться врешті
а бог твій можливо почує