Esta es la lengua Armenia

Арсен Папян Дорвардович
                ***

Mi kar sarov  mi sar srdov
Piti cave ashxarhi ancyal koches
Mi parz getov mi get hogov
Piti ancyalov zaravt hagecnes


Mi sev barov mi bar tarov
Garnan arevnel mom ktva
Bayc mi xoskov bokrik huysov
Korcrac achki luysnel luys ktesna

                ***

Shxtanerov ashxarh ekac
Mi bur hoxic kyangi kochvazc
Anmah ev mahvan datapartvac
Hresh ev hreshtak miazculvac


Anverjutyan mej mi varkyan
Terev ases dexin ashnan
Ev du garun ev  mitg ansahman
Mi cyan batil ev haverjutyan jamban