Маргаритки

Маргарита Метелецкая
Створив Господь весняні квітки -
Маленькі, білі маргаритки,
Непоказні, незапашні,
Та до душі вони мені...

Ще холодно, а їм нівроку -
До сонця пнуться жовтооко,
І перші бджоли легкокрилі
Хитають їх голівки білі...

Люблю вас, бо такі ми схожі:
І ви, і я - творіння Божі,
Весною квітковим дощем
До ніг Ісусових впадем !