Та вже написано в дтод...

Леонид Норкин
                Та вже написано відтоді
                Чимало слів в твою адресу.
                Собі кажу, що мабуть годі,
                Бо ти не маєшь інтересу
                Ні до освідчення в коханні,
                А ні до віршів про любов.
                Я не кажу, що це останнє,
                Писать буду знов і знов.
                Пробач мені за « рідну мову»,
                Яку з дитинства став кохати.
                До речі, маємо обнову -
                Німецьку треба вже вивчати.
                Якою б мовой не писати,
                Я пам'ятаю оту мить...
                І буду я завжди казати:
                « КОХАНА,
                ХАЙ
                ТОБІ
                ЩАСТИТЬ!»