знов блукають...

Леонид Норкин
   І знов блукають в лісі вітра хвилі.
   І знов гудуть струмки в моЇй душі.
   Збентеженість і сум мене схилили.
   Лишаються надія і вірші.
   Тебе кохаю я.
   Ти - доля моя, мрія.
   Кажу тобі про це
                я знов і знов.
   І щастя вітер
                ще для нас повіє.
   Бо краще, що буває -
                це любов!