Песня осени

Тимофей Аксёнов
Іду я по місту,
По рідному місцю
І пісню співаю.

На вулиці осінь,
Її місяць жовтень
Мене зустрічають.

  А ніч з кожним днем все темніше,
  І дощ з кожним днем все сильніше.
  Все плаче та плаче природа,
  Усюди одна непогода.

А хмар нам на небі
Не треба, не треба –
Хай зникнуть скоріше!

Нам хочеться сонця
У нашій  сторонці -
Не треба нам інше!

  А ніч з кожним днем все темніше,
  І дощ з кожним днем все сильніше.
  Все плаче та плаче природа,
  Усюди одна непогода.