Роберт Геррик. N-154. Рёв

Лукьянов Александр Викторович
Роберт Геррик.

N-154. Рёв

Рёв есть ничто иное как рыданья
Из глубины безмерного страданья.


N-154. ROARING.

Roaring is nothing but a weeping part
Forced from the mighty dolour of the heart.