ти в моiй кровi вируючiй. Галина Посвятовська

Александр Ковалевский
ти в моiй кровi вируючiй
в зубах
нитками нервiв скутих у вузол
я вiдчуваю — золоту пристраснiсть твого тiла
я проводжу по ньому рукою
легко
легко
я гнусь
звiдусіль
від кiнця аж до початку
i знов
до кiнця
iсную
всерединi тебе
вознесена над тобою
вся — у тобi

Галина Посвятовська

***

mam ciebie w roztanczonej krwi
w zebach
nitkami nerwow zwiazanych w supel
czuje — z;ota namietnosc twojego ciala
przeciagam po nim reka
lekko
lekko
gne sie
zewszad
z konca az do poczatku
i znow
do konca
jestem
posrodku ciebie
wspieta nad toba
cala — w tobie

Halina Poswiatowska