Мин доньянын hэр фасылын яратам. На татарском язык

Талия Абитова
Ялгышны язмышка сылтап,
Яшэмим доньясына упкэлэп.
Елмаерга табам сэбэп,
Бар жиhанда курэм лэззэт.

Язлар килсэ куанам,
Чэчэклэргэ сокланам.
Кубэлэк курсэм шатланам,
Кешелэргэ мин ышанам.

Жэйлэрне котеп алам,
Козлэрнедэ яратам.
Кышнын аяз кичлэрен,
Тоштэ куреп уянам.

Язларга мин ашкынам,
Жэйлэрне куып тотам.
Козлэргэ мин табынам,
Кышларда мин юксынам.

Ходай биргэненэ, мин бик ризамым,
Тик бар, Ана сорауым
Мэрхэбэтле, шэфкатъле hэм бэхетле,
Булсын иде Эльнарым.