SAY

Сабинаа
               

               

Call me, when sunrise comes,
Say, I will be your new day, stay.

Call me, when night comes,
Say, I will be light, at night, stay.

Call me, when you are alone,
Say, your voice, paints my day, stay.

Call me, when you are in trouble,
Say, I  will take care, stay.

Call me dear, turn face to me,
Say, I am here, let love to stay!

21.07.09.                S.M.Aliyeva