Part of Your World - The Little Mermaid 1989

Алеся Голузина
(Можливо, він правий. Можливо,  щось зі мною. Я лише здивована, як Світ, який робить такі дивні речі, може бути поганим.)


Поглянь на ці речі,-
Невже вони не чудові?!
Невже ти не думаєш, що моя колекція закінчена?
Невже ти не думаєш, що я дівчина,
Дівчина, в якої є все?!
Поглянь на цю знахідку,-
Надзвичайні скарби,
Скільки багато чудес може приховувати одна печера!
Озирнися,- ти подумаєш:
"Звичайно, у неї є все!"
 
У мене багато дивовижних  штуковин,
У мене достаток "когось" і "чогось".
(Хочеш різних штучок?
 - У мене їх двадцять)
 Але кого це цікавить?
Подумаєш,
Велика справа,
Я хочу більшого!

Я хочу бути там, де люди,
Я хочу бачити:
Бачити,як вони танцюють,
Ходять на цих (як їх називають?), - а,- на "ногах",

Перебираючи плавниками, далеко не попливеш!
Ноги потрібні для того, щоб стрибати, танцювати,
Гуляти по.. (як знову це слово?),- "вулицях"!

Де вони ходять,
Де вони бігають,
Де вони ніжаться весь день на сонці,
Бродивши туди-сюди...
Як би мені хотілося бути Частиною того Світу!...

Я б все віддала,
Щоб жити
В інших водах!!!
Чим би я  заплатила,
Задля того,щоб провести день
На теплому піску?!

Тримаю парі, на землі вони розуміють,
Тримаю парі, вони не відчитують своїх дочок,-
Яскравих молодих жінок,
Втомлених від плавання,
Готових вистояти.

І дізнатися про те , що знають люди,
Поставити їм свої запитання,
І отримати на них відповіді,-
Що таке вогонь і чому він,
(Як там слово?)- "горить"?

Коли ж моя черга?!

Невже мені не сподобалося б,
Не сподобалося б досліджувати цей берег,
Що над рівнем моря?!
 
Як би хотіла я
Стати Частиною Твого Світу!
 
Я хочу бути там, де люди,
Я хочу бачити,
Бачити їх танцюючими,
Ходячими на цих (як їх називають?),- а, на "ногах",
Перебираючи плавниками, далеко не попливеш!
Ноги потрібні для того, щоб стрибати, танцювати,
Бродивши туди-сюди...

Як би мені хотілося бути
Частиною Твого Світу!!!...

Оригінал  знаходиться на:

http://tomsk.fm/watch/12145
http://tomsk.fm/watch/14538