V. Tukov, Eva Yablokova Night keeps chance

ßáëîêîâà Åâà
        NIGHT KEEPS  CHANCE
           ( the song )

1.O, I want , so want be
in your arms so tender , sweet .
Now I want , now want be in your arms.
O, I wish , wish your love,
your caress, I wish your kisses .
I am filled, filled by wish, by your charms. 
            
2. O, I wish tenderness,
tempter boy, I have a feeling .   
     ( girl )         
You are near and I wishes ,wishes wake up.
O, I want , want your love,tempter boy,
O, want my darling !
And  I  guess that your feel heart delight.   

3. And I know you’ll reply   
to my feel so tender, sweet.
O, I know ,you’ll reply to my love.
O, I wait , wait for love
Your caress , I wait for kisses,
I am filled , filled by wish, by your charms.

Refrain:
Deep velvet night ,
night’s in moonlight.
Follow , follow it !
Night keeps chance , keeps .


                I  AM  BORED...
                ( TEXT   BY   EVA   YABLOKOVA)
               

           I AM BORED... LOOKED FOR...
           BUT TODAY’S AS YESTERDAY.
           DREAM IS GOING. I DON’T  KNOW
           WHEN IS CLOSED ALL  THIS  WAY ?

                AND YOUR HAND IN MINE...( YEAH!)
                IT’LL BE FOREVER,
                WILL BE FOREVER...
                BUT I  CAN NEVER
                NEVER UNDERSTAND FOR A WHY
                THIS LIFE IS ENDLESS ?

          FAST GOOD-BYES AND LONG  NIGHTS
          MY ALONE HURTED SOUL.
          BIRDS HAVE FLOWN... LEAVES HAVE FALLEN...
          WHERE ARE MY DEPART  JOYS ?
 
                AND YOUR HAND IN MINE... ( YEAH!)
                IT’LL BE FOREVER
                WILL BE FOREVER
                BUT I CAN NEVER
                NEVER UNDERSTAND FOR A WHY
                THIS LIFE IS ENDLESS ?

                ©  Vladimir Tukov , Eva  Yablokova , 2000