Наши життя

Василий Усик
1
Про`є дванадцята година ночі
Місто спить
І сяйво місяця впаде на очі
Солодка мить

Я доторкнусь твоїх долоней
Моє життя навік в твоїм полоні

Якби я міг дізнатись, що ти бачишь в своїм сні
Коли тримтять твої чарівні вії
Переглядаєшь ти хвилини болісні
Або блукаєшь по країні своєї мрії

П.В
Моє життя
Твоє життя
В нас спільний шлях
Але по різних стежках

2
Коли настане день і зійде сонце
В твоїх очах
Проб`єтся перший промінь у віконце
Тобі осяє шлях

Міцною кавою почнется ранок
Оце і все, що в тебе на сніданок

Якби дізнатись, як пройде повільний день
У бездіяльності, або у дії
Може потонеш ти у тисячі дилем
Або шукатимеш країну своєї мрії

П.В