V. Tukov, Eva Yablokova Only together

Яблокова Ева
                ONLY TOGETHER
                ( the song )
         May be only seems to me
         and I make mistake may be ,
         But we haven’t lived 
         for surrounding life and world,
         But we haven’t lived 
         may be sometimes at all.

         It   seems we’ve forgotten all told ,
         as if souls blend in whole,
         We may look in eyes , 
         look in eyes for hours aren’t bored,
         But we understand
         and without words hear  thoughts.
               
          My hands touch upon to yours ,
          my heart beats as well as yours,
          This is happiness,
          this is wonderful for us .
          Even can’t  believe
          that it may be so with us.
          REFRAIN  :
                And like torn lily by sense stream
                We are just lucky in love dreams,-
                Only together -   me and you !


                КВІТИ КОХАННЯ 
                (мелодия  ONLY TOGETHER  / музыка и текст: В.Туков и Ева Яблокова )

               
      Світло або тінь – що це ? Ранок або ніч – може...
      Відчуваєм в снах , наших млосних снах Вічність.
      Лине мріями тихий серця струм в ніжність.

      Наших всіх бажань тайних наче розлились чари .
      Наші погляди розумієм ми без слів .
      Світло наших душ п’є кохання млість в грі снів.
               
      Як дві  лілії мрійні в течії життя линем.
      Нас стрімкий потік зносить в далечінь Лети .
      Хай не зможе час наші почуття стерти.

                ПРИСПІВ :
                Квіти кохання чарівних снів –
                Лілії млосні в стрімкім бутті –
                квіти кохання чарівних снів ...

audio фрагмент http://file.qip.ru/audio/8XGpyGRd/KVITIK1.html