V. Tukov, Eva Yablokova My darling devoted friend

Яблокова Ева
      MY DARLING DEVOTED FRIEND   
 
              ( the song)
    My darling devoted friend ,
    My dream, my isle or my fairy- tale ,
    Where sea whispers us of the love ,
    Sea sings us such happy songs.
    And your smile likes sun in the sky,
    And your eyes likes shining all stars .
    So.. I want admire by you,
    I want be with you all my days.

    And you are my most fine dream !
    O, you are so tender likes spring
    And I will delight in you ,-
    I’ll be with you all my days.
    For me you are best among all,
    And you are unique in the whole world .
    So, you are  my angel, my hope ,
    I would like you know about it.

     REFRAIN :

   I wouldn’t tell lies you, never deceive you not at all  !
   ‘ cause I’m so fond of you  of  only you  I  care for.
   I wouldn’t tell lies you, never deceive you not at all  !
   ‘ cause I’m so fond of you  I  care for.
               

       (мелодия  MY DARLING DEVOTED FRIEND   / музыка и текст: В.Туков и Ева Яблокова )

              Мой нежный и преданный друг,
              Мой остров,  сон или сказка ,
              Где шепот прибойной волны
              Поёт серенаду о счастье.
              Как солнце улыбка твоя ,
              Как небо- лазурный взгляд ,
              Я счастлив , богиня моя,
              С тобой и грустить и мечтать .
    
              Сияешь прекрасной звездой,
              Желанней тебя нет на свете ,
              И в волнах твоих дюн волос
              Купается шалун- ветер.
              Восторг мой не знает границ,
              О ангел, от тебя не скрою :
              Ты стала моей мечтой,
              Ты стала моей судьбою .

                ПРИПЕВ:

                Я не солгу тебе , ничуть не обману,
                Я так люблю тебя , твой взгляд, тебя люблю !
                Дороже всяких благ , нежнее легких облаков
                Моя любовь ктебе  моя любовь !