Jesus To A Child

Алеся Голузина
У твоїх очах доброта.
Здається, ти чула, як я плачу.
Ти посміхнулася мені,
Як Ісус дитині.
 
Я благословенний, я знаю:
Піднебіння дає, і піднебіння забирає.
Ти посміхнулася мені,
Як Ісус дитині. 

Чому я навчився у всього цього болю?
Я думав, що ніколи не відчую цього
Ні до кого, і ні до чого,
Але, тепер я знаю, що, 
Коли ти знаходиш Кохання,
Коли ти знаєш, що воно існує,
Тоді Кохана, по якій ти сумуєш,
Прийде до тебе в ці безжалісно-холодні ночі.

Якщо ти був Коханим,
Якщо ти знаєш, яке це щастя,
То Кохана, яку ти цілував,
Втішить тебе, навіть якщо все здаватиметься безнадійним.

У моїх очах печаль,-
Ніхто не здогадався, але ніхто і не намагався.
Ти посміхнулася мені,
Як Ісус дитині. 

Нелюба та холодна,
Ти останнім своїм зітханням врятувала мою душу.
Ти посміхнулася мені,
Як Ісус дитині. 

Чому я навчився у всіх цих сліз?
Я чекав тебе всі ці роки,
І коли все лише почалося,
Він забрав у мене твою Любов,
Та все ж я скажу:

Коли ти знаходиш Кохання,
Коли ти знаєш, що воно існує,
Тоді Любов, по  якій ти сумуєш,
Прийде до тебе в ці безжалісно-холодні ночі.

Якщо ти був Коханим,
Якщо ти знаєш, яке це щастя,
То Кохана, яку ти цілував,
Втішить тебе, навіть якщо все здаватиметься безнадійним. 

Тому слова, які ти не змогла сказати,
Я пропою за тебе.
Я житиму за двоїх Любов'ю, яка могла б бути у нас,
Тому що кожен спогад,
Став частиною мене. 

Ти завжди будеш моєю Любов'ю!
 
Так, мене любили, тому я знаю, що таке Любов.
Кохана, яку я цілував, завжди поряд зі мною.
О, Кохана, по якій я все ще сумую, була.
Ісусом для дитини.



Автор: George Michael