Нiч

Василий Усик
Настала нiч i знов душа блукає
Про те що було миттю забуває
Коли зі мною ти моє кохання
Коли зі мною ти

Як би я міг із неба зорі зняти
Яб їх хотів тобі подарувати
Якщо ти хочеш мою душу взяти
Тоді бери її

П.В
Перед тобою стану на коліна
Без тебе сердце моє просто гине
Для мене ти одна єдина
Для мене ти одна

2
Буває мить, коли я гірко плачу
Коли хоч день очей твоїх не бачу
А біля тебе я у сні неначе
Коли зі мною ти

Лише минуле мене надихає
І в серці знов надія оживає
Коли в думках тебе я обіймаю
Лише в думках своїх

П.В