Тобi, коханий!!!

Дельта Невская
Моє натхнення,поштовх уперед.
Ні,це замало!Ти - стрімкий ривок.
Блаженна сила,вирвана з тенет.
До звершень,перемог рішучий крок.
Я - вся в тобі, і серцем, і думками.
Я - вся для тебе, в щасті і в журбі.
Тож, якщо можна передать словами:
"Весь світ у ноги покладу тобі!"