My velvet lady

Ìèðèàññàåëü
My velvet lady…
A nightly gleam…
This way is shady…
But we not scream …

I love and ready…
To fly on the west…
In lemon eddy…
The welcome guest…

I feel a breeze…
I wish your kiss…
My face it freeze…
But feel utter bliss…

         15:23           13th July, 2009