Не видел

Степаненко Василь
*
Не бачив
зроду солов’я живого,
Але щоранку будить він мене.
Як жаль, кохана,
що його не чуєш.

*
Не видел
Живого соловья от роду,
Но будит утром он меня всегда.
Как жаль, любимая,
Что его не слышишь.