Роберт Геррик. N-236. Боль и благодать

Лукьянов Александр Викторович
Роберт Геррик.

N-236. Боль и благодать

Бог не даёт Его святым вкушать
Здесь постоянно боль иль благодать.
Как дню на смену ночь приходит вскоре,
Так чередует радость Он и горе.

N-236. PAIN AND PLEASURE.

God suffers not His saints and servants dear
To have continual pain or pleasure here;
But look how night succeeds the day, so He
Gives them by turns their grief and jollity.