Свой вид

Степаненко Василь
*
За день міняли тричі хмари
Вигляд.
Не встиг збагнути,
Чим вони й коли
На рідну жінку були чимось схожі.

*
Меняли тучи три раза на день
Свой вид.
Успеть не смог понять,
Чем они й когда
Похожи были на жену родную.