Представи си бездна от светлина

Весела Йосифова
http://vbox7.com/play:9a570977


„Най-красиво и одухотворено е лицето на жената след оргазъм!”
                Lotrek (Петър Койчев)

(эротическое)


Бездна от светлина съм,
опиянение и безумие,
потопени в щастие
гладни мигове.
Пулсиращи ноти.
Разтърсваща мигновена вълна
с ухание на съществуване.
Спирам да дишам, да виждам.
Мокра от безтегловност
в небитието съм –
някъде между реалност
и приказката за Пепеляшка.
Без пантофка препускам по стълби.
Още малко – ще удари дванайсет.
Забравям коя съм.
А и не искам да бъда.
Усещане за сбъднатост.
Пиянство.
Оргазъм.
И толкова нежност.
След нея, в мъжкия поглед –
само жажда.
И крясък на птица.