Твое життя!

Елена Дригола
Я марево твоє, твоє видіння...
Твій клопіт і твоя печаль,
Твоє бажання і твоє сумління,
Я твій здобутий у горах кришталь!

Я спокій твій і дивна насолода,
Я справжня сила всіх твоїх бажань,
Ймовірна спрага, легка прохолода,
Яскравий біль твоїх переживань!

Я твоє серце, Я твоя свобода,
Солодке і бажане забуття,
Твоєї долі Я найкраща нагорода,
А головне, що Я твоє життя!