Today is Sunday

Анжелика Безденежная
Today is Sunday
I've woken up
I'll drink some tea
A little cup

I'll call my friends
I'll say "Hello!"
And then wake up!
And then let's go!

Sunday is my day
Wake up if I say
Let's go for a walk
Bot just to talk

Today is sunny
The sun is shining
I am walking
I am talking

And every day's like Sunday
I wake up, call my friends and...anyway
Life's great
I'm not late.