вона н в чому не винна...

Артем Бей
***
вона ні в чому не винна
просто любить метеликів...
на вечерю

для них вирощує гербарій
між сторінками своіх книжок
чудова приправа!

а потім гуляє містом і збирає ґудзики
пришиває іх акуратними стібками сліз
до новенького пальто.

кожноі весни,
коли починають цвісти книжки,
сама перетворюється на метелика
і тікає... жити...