Хлопц не плачуть

Артем Бей
Хлопці не плачуть,
Хоча вірив...
У казку

Втекла принцеса –
Затуляю посмішкою
Дірку у спині

Серце у термос,
Мозок в вікно,
Кришаться легені

Хлопці не плачуть,
І річка... спокійна...
Несе тіло далі