Фарбуючи голову...

Артем Бей
***
Фарбуючи голову,
намагаєшся змінити колір мрій.

Танцюєш життям
під повільну музику.

Падати не боляче,
боляче лежати... і згадувати.

Або знову намагатися злетіти,
спираючись на поламані мріі.

Навіть міцна кава не допоможе
позбутися паразита, що точить мозок,
чекаючи на ще одну порцію
чорного шоколаду почуттів.