Вiдшукай мене в невiдомостi

Таша Прокова
Відшукай мене в невідомості,
Забери моє тіло у вічності.
Моє серце повне ненависті,
Залишене в згадках тлінності.

Відшукай мене в невідомості,
Запозич трохи часу у вічності.
Ми з тобою дві різні повісті,
Не чекай, що набуду зрілості.

Відшукай мене в невідомості!
Серце лине в потоці грішності.
Я на згадку лишу тобі молодість –
Ми не маємо більшої цінності.

Відшукай мене в невідомості,
Запитай що хвилює. Вірності
Не чекай, не з лихої користі
Я тобі залишаю ніжності.

Відшукай мене в невідомості
І залиш, не тримай образливість.
Моє серце палає в полум'ї,
Моє тіло бажає палкості.