Убiк шкереберть

Ицхак Скородинский
 
Спустошеним
в нашій великій біблейській країні
простору не вистачає…

І вони задихаються,
не захопивши нічого
з того,
що якби й захотіли б…
 
Ось…

Жорстоким…
Їм серця бракує ,
І тому ламає їх всіх
гонитва у час полювання…

Таких…
Грають втемну…

Та аж до могили… 
* * * 
Останні… 
Що бачать ясно… 
Теж вмирають…
 
Шпалерами висячи…

Убік шкереберть.