Оставям гореща следа

Весела Йосифова
http://www.youtube.com/watch?v=lwfR961buOA&feature=related


Аз не зная накъде съм се втурнала,
даже не тичам – летя.
В комета съм се превърнала
и оставям гореща следа –
ако някой случайно я зърне,
да я припознае.

Аз не зная дали ще се върна,
дали ще поспра преди края,
но по пътя си
слънца съм прегърнала –
само по тях
ще ме познаете.

Аз не зная коя съм,
не зная дори за къде съм тръгнала,
но по тези бездомни улици
себе си съм оставила -
като пътен знак
към безкрая...