Speak softly love. Скажи мне нежно о любви

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=82zt5Fk5YTc
http://www.youtube.com/watch?v=KXVQX6HGVy0

Скажи мне нежно о любви, к себе прижав.
Хочу твой слышать сердца ритм, от чувств дрожа.
Мы в мире том, что только наш.
На этом свете остальное все мираж.

Средь знойных дней под цвет вина,
В шелку ночей любовь одна...

Скажи мне нежно о любви, чтоб облака
Могли услышать нашу клятву на века.
В твоих руках вся жизнь моя.
И это счастье принесла любовь твоя.

Скажи мне мягко о любви, чтоб в небесах
Лишь оценили чашу счастья на весах.
Вся жизнь моя в твоих руках.
Блаженство наше не опишешь и в стихах.

Speak tenderly to me, my angel, I am yours.
You are one in Universe that I just chose.
In our world we are along
Forever and the love sings us an Eden’s song.

You feel the same. We won’t think twice.
The passion’s flame has no price.


Speak softly love and hold me warm against your heart
I feel your words the tender trembling moment start
We're in a world, our very own
Sharing a love that only few have ever known

Wine colored days warmed by the sun
Deep velvet nights, when we are one

Speak softly love so no one hears us but the sky
The vows of love we make we'll live until we die
My life is yours, and all because
You came into my world with love so softly love